le lac bleu
Nl Fr En

Ligging

Le Lac Bleu is gelegen in de regio Midi-Pyrénées, departement Lot, gemeente Lacapelle-Marival.

Routebeschrijving

Neem de autosnelweg tot in Parijs. Volg de richting Bordeaux tot aan de splitsing van de A10 in St-Arnoult-en-Yvelines. Volg vanaf daar de richting Toulouse.

Veel gps'en raden aan om de autosnelweg te verlaten aan afrit 54. Alhoewel het enkele km korter is, is dit niet de snelste weg. Verlaat de A20 dan ook aan afrit 56.

Neem vervolgens de D2, die een eind verder overgaat in de D802. Rijd rechtdoor tot de 3de rotonde (ter hoogte van Livernon). Neem de 3de afslag op de rotonde en volg de aanduiding Lacapelle-Marival (D653).  Rijd door het centrum van Assier en volg verder de D653 tot aan het kruispunt met de N140. Sla links af en rijd tot aan het kruispunt in het gehucht Le Bourg.  Sla daar rechts af en volg de D940 tot in Lacapelle-Marival.

Bij het binnenrijden van Lacapelle-Marival passeer je de Ecomarché en een tankstation. Rijd tot aan het kruispunt ter hoogte van Café des Sports en sla rechts af naar het centrum. Volg de rue du Château tot voorbij het kasteel. Sla rechts af ter hoogte van hotel-restaurant “La Terrasse” en volg de D15 richting Saint-Bressou. Een km verder aan de rechterkant bevindt zich de ingang van het domein. Er staan twee vlaggen aan de inrit.


Grotere kaart

GPS coördinaten:
N 44° 43,386'
E 001° 56,193'

©2019 Le Lac Bleu
webdesign by Creatief NV